25.8 C
София

Извънземните

Проф. Филипов, наистина ли смятате, че сме стъпили на Луната, защото на снимката на Армстронг няма звезди и американското знаме се развява?

Аз съм ходил в Пасадена, където са тренирали космонавтите. Това е едно хале, където е имитирана лунната повърхност. Там са тренирали копаенето и вдигането на предмети и са правили такива снимки. Но освен това познавам и съм говорил с някои от космонавтите, които са кацали на Луната – Бъз Олдрин и Едвард Мичел. Те казват, че който не вярва, да отиде и да провери. Между другото, те и двамата се занимават с извънземни. Докато не се отиде отново на Луната, няма как да се провери. Но аз лично смятам, че кацането на Луната е осъществено. При огромната неприязън между СССР и САЩ по онова време и целия шпионаж, няма как да се фалшифицира такова нещо.

Не е много известен фактът, но при полета на Аполо 11, паралелно с него лети и руската сонда Луна 13. Тя обикаля около Луната през цялото време, докато Аполо 11 осъществява кацането. След това каца на повърхността в близост до мястото на кацане на Аполо 11 и прекратява съществуването си. Това е правено с цел именно да се потвърди кацането. Така че да се фалшифицира кацането е невъзможно.

А защо спират полетите до Луната?

И Мичел и Олдрин ми казаха, че са били много неприятно посрещнати на Луната. За това се мълчи, те не могат да говорят, защото са на служба. По всяка вероятност преди 40 години на нас ни е забранено повече да правим полети да Луната.

Искате да кажете, че е имало посрещачи?

Да. А защо няма звезди на снимката? В тази забележка има основание, защото при положение, че на Луната няма атмосфера, там на снимката трябва да има много звезди. Защото това, което се е виждало около кораба, не е трябвало да се види и да се знае. И затова е ретуширано в последствие. Т.е. там е имало конструкции, които не е трябвало да се видят. Другото интересно нещо е, че сега, след като се разархивират секретни файлове, става ясно, че от много години се наблюдава прелитането на обекти около Луната. Но по този въпрос се мълчи, защото хората не са готови за това. По всяка вероятност Луната се ползва вече от други, но не и от нас, а отиването ни там е опасно. Интересно е, че ние 40 години ходихме къде ли не със спътници – Марс, Венера… Излязохме извън Слънчевата система, а сега тепърва започва да се говори, че след 20 години ние ще стъпим на Луната. Толкова ли не можем да повторим днес една 40-годишна технология? Сега и руснаците, и американците започват пак да говорят за полети до Луната, защото китайците и индийците искат да летят дотам. Вече надпреварата е друга, не е само между Америка и Русия и всеки иска да направи там база. Още Сталин е казал, че който контролира Луната, ще контролира Земята. Там по всяка вероятност сме срещнали нещо, което не ни е утвърдило. Според Фон Браун целта на кацането ни на Луната е била да се установи контакт.

Т.е. още тогава те са предполагали, че там има присъствие?

Фон Браун е имал амбиции за контакт още по време на Втората световна война. Преди да умре той казва: „Искам да кажа кого срещнахме”. Когато решава да проговори, се разболява от рак и много бързо умира, т.е. затворили са му устата. Той е бил наясно с това, което е станало при кацането на Луната, руснаците също. Основна цел на руснаците при полетите до Луната е била снимането на обратната й страна. Не защото не сме я виждали, а за да се види какво точно има там. Луната тепърва ще се изучава, но мисля, че още преди да я посетим отново, ще бъде осъществен контакт.

Аз от няколко години ходя в Италия и имам контакти с тяхната уфологична организация, която е създадена още от Мусолини, след като през 1936 година над Венеция се е появило НЛО. Били са два обекта – диск и цилиндър. Седели са в небето над Венеция няколко часа. След като докладват на Мусолини и става ясно, че това не са шпионски обекти нито на германците, нито на руснаците, той създава тази организация, за да изследват феномена.

Но контакт с извънземен разум вече е бил осъществен. Земята е била посещавана в миналото и това е потвърдено от рисунките по египетските пирамиди, индианските пирамиди, в Месопотамия, в Персия… Имало е периодични влизания на извънземен разум в човешката цивилизация, но ние тогава сме били на такъв етап от развитието си, че хората не са могли да си обяснят и да реагират по друг начин тези събития, освен като са обожествявали пришълците. Не може човек, който не е виждал космически кораб, скафандър и космонавт, да си ги измисли и да го нарисува. Човешкият интелект е бил на такъв етап от развитието си, че каквото е виждал, това е рисувал. Тези контакти са били до някаква степен полезни за човечеството, но в същото време не са могли да бъдат възприети, знанията не са могли да бъдат усвоени, защото човечеството е било на много ниско ниво на развитие.

Нека разгледаме пирамидите, които ги има не само в Египет, но по целия свят, и са строени в различни периоди. Първите са строени преди 15-20 000 години, в Малайзия се откри една, която е на 25 000 години, затрупана под планина, в Хърватия също се откри пирамида, скрита под тонове пръст. Целта на пирамидите няма нищо общо с погребенията, те не са погребални комплекси. Там стават неща, които не са ни понятни, известно е, че в тях процесите на разлагане спират. Освен това и до сега не е ясно как са построени. В много от писанията по стените на египетските пирамиди пише, че те са строени под ръководството на жрец, който е свирел. Сега разбираме, че това е така наречената акустична левитация. И това вече се прави в лабораторни условия. С определена честота на звука може да се повдигат тела. Когато честотата на звука съвпада с честотата на кристалната решетка на един предмет, тя влиза в резонанс и той се повдига. Някой е дал тази технология и тази честота на звука на древните и това им е позволило да повдигат тези каменни блокове. След това фигурите на Великденските острови – освен че не е ясно как са пренасяни тези многотонни фигури, не е известно и как са изрязвани от скалата. Има свидетелства, че са виждани да левитират. Откъде тези примитивни племена са имали е технология, чрез която кристалната решетка на камъка се стопява и са ги изрязвали от скалите? Всичко това говори, че вече сме имали контакт с по-високо развита цивилизация, но поради това, че нивото на нашата цивилизацията е било много ниско, тези знания са изчезнали.

А извънземните каква полза биха имали да ни предават тези знания, за да можем строим тези пирамиди?

Ние като отидем при едно изостанало племе в Африка, се стремим да им помагаме, да ги цивилизоваме. Аз смятам, че те са идвали многократно и че не са агресивни. Ако са искали нашето унищожение, са могли да унищожат човешката цивилизация още когато сме се замеряли с камъни, а не да ни чакат да овладеем атомната енергия. Смятам, че произходът на човека не е това, което сме учили в учелище. Дарвиновата еволюция е реална, но ние не сме само естествен резултат от еволюцията на маймуната. Има външна намеса в нашата еволюция. Затова се намират и различни изчезнали клонове от еволюцията на маймуните. Друг е въпросът защо са ползвали точно маймуни? Защо не са ползвали делфини, които са интелигентни, колкото човека? Най-вероятно защото сме разполагали с четири крайника и сме по-мобилни, способни сме да се движим по земята и водата, докато делфинът остава само във водата.

А може би сме приличали на тях?

Може би. В човешкото ДНК е записана цялата история на всичко еволюирало на Земята до момента – от едноклетъчните до човека. Но в човешката ДНК има 127 блокчета, които ги няма в никоя друга ДНК. Благодарение на това имаме говор и т. н., но ДНК тепърва ще се разкодира и обяснява. тайната В се крие в 90% от ДНК, които не познаваме, в тях е закодирано нещо, което ние тепърва ще трябва да разберем. Те не са ни дадени напразно. Ние сме създадени по някакъв модел, но трябва да изживеем тази еволюция. Защото не всеки трек на еволюция може да стиге да краен резултат. Нищо чудно на Земята да е имало няколко цивилизации, които са изчезнали. Те може би са се самоунищожили или са били унищожени, защото са тръгнали в погрешна посока на развитие.

Ние от много години работим с института СЕТИ за търсене на извънземен разум. За съжаление в момента можем да търсим само в електромагнитния спектър. Надяваме се да получим в отговор някакъв сигнал, но се оказва, че това е некоректно поставена задача. Електромагнитното излъчване се формира от процесите които стават в плазмата – това са взаимодействия в магнитни полета и има забавяне, изкривяване. Ако вие излъчите радиосигнал с информация във Вселената, той се поглъща и преизлъчва, докато лети. Ако сте написали едно изречение и ако то трябва да прелети 30-40 хиляди светлинни години, то при това преизлъчване не се знае какъв сигнал ще се получи накрая. Те не боравят с електромагнитни импулси, но за съжаление ние само това познаваме.

Тепърва започваме да разбираме, че освен електромагнитното, има т.нар. ментално поле. Олдрин и Мичъл ми казаха в частен разговор, че на Луната те непрекъснато са усещали ментално присъствие. Ние тепърва започваме да разбираме, че това е начин за контактуване, тепърва започваме да разбираме какво е това телепатия – това поле не се екранира, няма ограничение в пространство и време. Ние не знаем скоростта му на разпространение, но това не е 300 000 км/сек. Затова и Айнщайн е казал, че това е максималната скорост в материалния свят. Може би те контактуват по начин неизвестен за нас. Освен това, очите ни виждат чрез мозъка, т.е. ние виждаме с мозъка, ние можем да видим само това, което имаме записано в библиотеката. Чрез хипноза аз мога да ви накарам да седите срещу мен и да не ме виждате, т.е. да ви блокирам тази библиотека. Това е начин, по който те могат да съществуват около нас и ние да не ги виждаме, те да ни влияят, но ние да не знаем.

А как си обяснявате явлението житни кръгове?

Те са информация, която не е предназначена за нас. Аз съм председател на една комисия в Италия от шест години, нарича се „Житните кръгове – природа и комуникационен канал”. Първо ние не знаем какво са и как се образуват. Процесът става за минути, има някаква вихрово движение, свидетели казват, че се чува бучене и има светлина. Самият житен клас е прегънат, изглежда като „прегорен”, но е прогорен много бързо, образува се мехурче, което се пука. Толкова бързо е „пернато”, че то е сгънато, но не е изгорено, защото скорбялата не е повредена, стръкът продължава да расте, дори и наклонен. Има някакво изменение на структурата, но не е ясно какво. Определено не е механично прегънато, защото растението не изсъхва, то е термодеформирано, но продължава да расте. Тук става въпрос за технология, която не ни е известна, говори се за торсионни полета – полетата, които са свързани с въртящи се тела. Те тепърва трябва да се изучават. През 1991 година се появява кратер в Русия, изрязан по същия начин – почвата е изрязана и в центъра се появява едно хълмче. Когато аз, като учен, говоря за аномални явления, имам предвид, че науката не е гигантски слалом, тя трябва да решава проблемите, които се изправят пред нея, а не да да заобикаля неудобните теми. Тепърва пред науката ще се явяват точно такива проблеми, защото колкото повече се развиваме, колкото повече разширяваме диапазона си на възприятие, толкова повече започваме да виждаме неща, които нашите предци не са виждали. Например легендите за самодивите, които тъпчат полетата, могат да са били нещо такова. Защото легендите са знание, което е било предавано в поколенията, но на нивото на тогавашния манталитет.

Тези житни кръгове определено не са за нас. Това е информация помежду им. Не може да са предназначени за нас, защото от обикновения човешки ръст те не могат да се забележат. Трябва да се издигнем във въздуха, за да ги видим. Те не са от вчера, рисунките в Наска също са нещо такова, а житни кръгове има отбелязани в английската преса още през XVII век, т.нар. „кръгове на дяволите” от изпотъпкана трева. Тогава не е имало начини човек да ги види и това ни кара да мислим, че не са за нас. Ние не знаем какво е, дали това е взаимодействие с друго поле, дали това е информация, свързана с нас.

А мислите ли, че има подобна информация, която е била предназначена за нас?

Единствената информация, която знаем със сигурност, че е предназначена за нас, е писмото от Чибълтън от 2001-2002 г. Тогава в обсерваторията в Чибълтън в Англия се появява пиктограма, която повтаря нашето писмо от Аресибо 1974 г. Тогава от обсерваторията в Аресибо е изпратено писмо, което представлява рисунка – мъж, жена, дете, ДНК, слънчевата система и един телескоп. Съставено е от Карл Сейгън и е изпратено до една звезда, която е на 24 000 светлинни години от нас. След близо 30 години се появява отговор, но той не може да е от тази звезда, защото електромагнитният сигнал още не стигнал дотам.

Първото предположение е, че отговорът е изпратен с друга технология или то е прихванато по пътя. Но се отговаря изключително логично – вместо човешкия образ има образ на извънземно, показана е тяхната слънчева система, която се състои от 2 обитаеми планети, във веригата на техния белтък вместо въглерод има силиций (нещо което науката предполага, че е възможно). Освен това, на мястото на радиотелескопа който ние сме изобразили, има един прибор, който е много странен, защото предишната година пак там се появява рисунка на този прибор, който излъчва на друг принцип. До него се появява изображение на човешко лице, а следващата година се появява лицето на извънземния. Това е единственото, което може да мислим, че е предназначено за нас. Всички останали са толкова сложно написани и досега не можем да кажем, че са разчетени. Има една програма – МЕТИ за изпращане на съобщения (СЕТИ е за търсене, а МЕТИ – месиджинг), която започва 1974 година с Аресибо. Сега там участват руснаци, американци, холандци. Когато тя започва, първите предложения са били да се изпратят съобщения в двоичен код. Обаче се оказва, че извънземните могат да имат друга логика, да не използват 0 и 1 и най-лесният начин да се изпращат съобщения е чрез символи. И се връщаме на житните кръгове – те са най-простият начин за изпращане на съобщение. Това обяснява защо се използва символиката на пиктограмите. Подобни на житните кръгове образи са намерени и в пустинята върху пясъка и в Алпите върху снега, т.е. технологията на рисуване не зависи от повърхността. Само миналата година е имало 700-800 съобщение за житни кръгове,  най-много са в Италия и Чехия.

Вярвате ли, че има хора, които могат да контактуват с извънземен разум?

Вярвам. И Ванга беше една от тях. За пръв път отидох при нея, когато ми откраднаха колата преди много години. Без да ме познава, тя позна че имам колеги, които работят наблизо. И действително  – Институтът по лиофилизация на храните се намира в близост, защото ползват водата на Рупите, която е много подходяща за тези цели. И както си седяхме, тя ме попита за извънземните, дали ги виждам и т.н.

При мен идват много хора, които претендират, че са осъществили контакт, някои определено си внушават, но има и случаи, които заслужават внимание. Например преди време идваше при мен една пенсионирана учителка по музика, която ми остави 5 тетрадки с диктовки, писани през нощта от някакъв разум. Тук ми направи впечатление, че става въпрос за знания, които една пенсионирана учителка по музика не може да има. Вторият човек за съжаление почина, инж. Петър Абаджиев, който също е писал под диктовка на такъв разум. Издал е книга, която я е писал години наред  – азбука, символика и т.н. Тази книга е преведена на английски и е изпратена в НАСА. Оттам са казали, че информацията е изключително стойностна. Последният случай на такъв контакт, за който научих скоро, е една пенсионерка от ловешко, която лекува под диктовка отвън. Това също е форма на контактьорство, но тя е само инструмент, не съзнава какво прави, манипулациите й се диктуват отвън. Смятам, че всеки има възможност да контактува с извънземните, но не всеки я е развил. Има хора, които са по-чувствителни към заобикалящото ни ментално информационно поле и именно те могат да осъществяват такива контакти.

Related Articles

Как да бъдем еко на път?

Възможно ли е да обикаляме света, без да оставяме негативен екологичен отпечатък? Какво да направим, така че да пътешестваме устойчиво и трудно ли се...

Младежи се учат да живеят устойчиво в еко общност край село Буново

Мотивирани поддръжници на екологичния начин на живот се срещнаха през септември в българско еко селище за обмяна на идеи, опит и ноу-хау техники. Младежкият...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

22,037FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -

Latest Articles

Как да бъдем еко на път?

Възможно ли е да обикаляме света, без да оставяме негативен екологичен отпечатък? Какво да направим, така че да пътешестваме устойчиво и трудно ли се...

Младежи се учат да живеят устойчиво в еко общност край село Буново

Мотивирани поддръжници на екологичния начин на живот се срещнаха през септември в българско еко селище за обмяна на идеи, опит и ноу-хау техники. Младежкият...

Гората.бг подарява 15 000 дръвчета

Гората.бг ще раздаде безплатно 15 000 дръвчета на всички, които искат „да се събудят за доброто“. По този начин организацията ще отпразнува Деня на...

Как да предпазваме океаните с всяко пускане на пералнята

При всяко изпиране дрехите ни отделят микротъкани, които попадат във водния поток и така намират път към моретата и океаните. Това не би било...